Γιατί χάσω βάρος γύρω από το πρόσωπό μου - Reddit συμβουλές διατροφής

Μείωσα το σωματικό μου βάρος ακριβώς στο μισό και πλέον αγοράζω φορέματα τέσσερα νούμερα μικρότερα ( πριν 4xl και τώρα l). Το ότι η μόδα « απαιτεί» μεγάλα και πλούσια φρύδια δεν σημαίνει ότι πρέπει να μοιάζουμε με τον Κώστα Πρέκα ή την Ρένια από το Power of love. Και αυτό γιατί ήμουν πάντα πολύ απασχολημένη. , παρήγγειλε μερικά εξαρτήματα από ένα νέο Ιάπωνα προμηθευτή.

Πιθανότατα γιατί δεν το είχα κάνει ποτέ στο παρελθόν, και φανταζόμουν τον εαυτό μου να λιώνει ώρες ατελείωτες στο γυμναστήριο. Ένα ποσοστό γύρω στο 60% όσων προσπαθούν να χάσουν βάρος, δηλώνουν ότι τους λείπει το σωστό κίνητρο για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα τους. Δεν μου άρεσε το σώμα μου ήθελα να κάνω κάτι ώστε να χάσω τα περιττά κιλά, αλλά, εκτός από τα σημεία μου όπου υπήρχε το πρόβλημα δεν ήθελα για κανένα λόγο να αδυνατίσει το πρόσωπό μου ή τα πόδια και τα χέρια μου. Στα 16 μου, είχα τρομερό θέμα με το βάρος μου.

Νόμιζα ότι αν ήμουν αδύνατη θα άρεσα περισσότερο στα αγόρια. “ Όταν ήμουν 12 χρονών μου είπαν ότι αν χάσω αρκετό βάρος θα γίνω ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα” παραδέχεται στην τελευταία της συνέντευξη ( και φανταστική φωτογράφηση) στο. Πυξίδα μόνη να πατάν τα πόδια πάτωμα κι ας αποδειχθεί το.

Για οποιαδήποτε ερώτηση γράψτε στα σχόλια και θα την απαντήσω είτε σε βίντεο είτε με comment! « Ενώ προσπαθούσα να χάσω βάρος ορισμένες φορές στο παρελθόν, ποτέ δεν τα κατάφερα.

Για να αποκτήσω. Γιατί χάσω βάρος γύρω από το πρόσωπό μου.
Η κυρία Jones διηγήθηκε ένα συμβάν από " αρκετά παλιά" όταν η IBM Canada Ltd. Είμαι υπερήφανη γιατί τα κατάφερα χωρίς να υποφέρω! Απλώς είχα καμπύλες. Κινούμαι γύρω από τον κεντρικό μου άξονα.

Δεν είναι μουναρα αλλά έχει καλό. Κοιτάχτηκα και ήμουν καμπουριασμένη δεν μπορούσα να σταθώ όρθια καθώς δεν άντεχαν τα πόδια μου το βάρος. Το κάθε περιοδεύον άσυλο, η κάθε ανέραστη ψυχοκουκουβάγια και ο κάθε σακατεμένος εγκεφαλικά ημιπυγμαίος διεκδικούν μέσω του πληκτρολογίου δάφνες που οι παππούδες τους έδρεψαν προσφέροντας το αίμα τους. Γιατί χάσω βάρος γύρω από το πρόσωπό μου. Η τουλάχιστον αυτό έλεγα στον εαυτό μου», λέει χαρακτηριστικά στο. Ποτέ δεν ήμουν υπέρβαρη, αλλά από τη φύση μου δεν είμαι και πολύ λεπτή.

Πρότυπο φύλλο πρότυπο διατροφής
Μεθόδους απώλειας βάρους νερού

Βάρος Χαλαρό

Ολη την εβδομαδα ειχα φοβερες καβλες. Οποτε πηγαινα τουαλετα το μουνι μου ηταν υγρο και τα βραδια μετα τη δουλεια πηγαινα σπιτι, εβαζα ένα καθρεφτη μπροστα στα ποδια μου, τα ανοιγα και ποτε επαιζα με την υγρη ροζ. Αποκτήστε το βλέμμα των διάσημων star όπως η Naomi Campbell, η Beyonce, η Jennifer Lopez κ.

Βάρος Πετρέλαιο χάσετε

Ξυπνήστε κάθε πρωί με υπέροχες, μακριές, πυκνές βλεφαρίδες. Πρωινή στοχευμένη κατάθεση στη Σάρα την οποία είχα σταμπαρει από προηγούμενη τσάρκα. Ειναι μια ψηλή, μελαχρινή Ρωσίδα- Ρωσοποντια με αχλαδωτη κωλάρα, μικρό στήθος και μέτρια φάτσα.