Η δίαιτα αίματος για 8 εβδομάδες dr michael mosley - Λεπτή συνταγή γρήγορης ανανέωσης γεύματος

Στο παρελθόν την έχουν. Kι έτσι με αφορμή τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή το « Κ» αποφάσισε να διερευνήσει αυτό το θέμα. Η βασική ιδέα πίσω από τη δίαιτα γρήγορη ή δίαιτα 5 2 που διαδόθηκε από τον ιατρικό ερευνητή Michael Mosley MD, και τη Mimi Spencer, συγγραφείς του ομώνυμου βιβλίου είναι να τρώς κανονικά για 5 ημέρες την εβδομάδα και να τρως πολύ.

Η δίαιτα αίματος για 8 εβδομάδες dr michael mosley. Διάσημοι όπως η Katy Perry έχουν ακολουθήσει τη δίαιτα αυτή για να είναι σε φόρμα. Η αλήθεια είναι πως τα βιβλία που ασχολούνται με τη διατροφή και την άσκηση πρέπει κανείς να τα προσεγγίζει με μεγάλη επιφύλαξη.

Η θεωρία πίσω από την αλκαλική δίαιτα λέει ότι ορισμένες τροφές προκαλούν το σώμα σας να παράγει οξύ, όπως το κρέας, η επεξεργασμένη ζάχαρη και τα επεξεργασμένα τρόφιμα, το σιτάρι το οποίο είναι κακό για εσάς. * Αποφύγετε τα επονομαζόμενα « light» τρόφιμα. Το πρόγραμμα διαχείρισης βάρους άρχισε με μια φάση αντικατάστασης της προηγούμενης διατροφής από μια δίαιτα χαμηλών θερμίδωνθερμίδες την ημέρα για 3 έως 5 μήνες), ακολουθούμενη από.

Θα περπατήσει καθημερινά να σας κάνει να χάσετε βάρος
Πόσες θερμίδες χάνεις να ρίχνεις
Σημασία της διαχείρισης του βάρους στον διαβήτη

Εβδομάδες Τρώτε

Δεν πρέπει για 2- 5 εβδομάδες να λαμβάνονται τα εξής : διουρητικά, αντιυπερτασικά, κυκλική προγεστερόνη, οιστρογόνα, licorice. Πρέπει να ακολουθείται για 3 εβδομάδες φυσιολογική δίαιτα σε νάτριοmmole/ 24h). Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να είναι εφικτή η λειτουργική περιήγησή σας.

Αίματος mosley Γευμάτων

Με την χρήση της αποδέχεστε την χρήση των cookies. Μετά από 8 εβδομάδες, ο Dr Michael Mosley συνιστά τα εξής: * Φάτε αργά, απολαμβάνοντας το γεύμα σας πάντα καθιστοί.

Λιπαρών καυστήρων 60 καρτέλες