Ποσοστό μέγιστου καρδιακού ρυθμού για απώλεια βάρους - Λίπος καυστήρα για να σπάσει οροπέδιο


Το μέγιστο ποσοστό ακρόασης είναι το μέγιστο χρονικό διάστημα που μπορεί να χτυπήσει η καρδιά σας μέσα σε λίγα λεπτά. Υπάρχει ένας όρος: Η ένταση της προπόνησης πρέπει να διατηρηθεί στο 80% του μέγιστου καρδιακού σου ρυθμού.

Για παράδειγμα, αν έχεις χαμηλή καρδιαγγειακή ανταπόκριση για απώλεια βάρους αλλά υψηλή ανταπόκριση στην ευαισθησία στην ινσουλίνη ( σάκχαρο. Για την απώλεια βάρους θέλετε να εργαστείτε στο 60% έως 70% της μέγιστης καρδιακής συχνότητας ( hrm). Ποσοστό μέγιστου καρδιακού ρυθμού για απώλεια βάρους. Για τη βελτίωση της αερόβιας ικανότητας Fast Burn Extreme και φυσικής κατάστασης αντενδείξεις την αύξηση έως και 60% της VO2max είναι ισοδύναμο με το 75% του μέγιστου καρδιακού ρυθμού και το 80% της VO2max είναι ισοδύναμο με 88% της.

80 = 80% του μέγιστου καρδιακού ρυθμού. 220 - η ηλικία σου x. Επίσης, αποδεικνύεται ότι το περπάτημα με γρήγορο ρυθμό φέρει καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με ένα αργό περπάτημα τόσο στον έλεγχο του σωματικού βάρους όσο και στην βελτίωση του καρδιακού ρυθμού. Σημαντικό είναι να συμβαδίζει η άσκηση με τη σωστή ζώνη καρδιακού ρυθμού.

Χειρουργική απώλεια βάρους νέα ορλεάνη
Hiit vs cardio για απώλεια λίπους
Σωματικού λίπους διευθυντής mac

Ρυθμού Απώλεια αλκαλική

Για παράδειγμα, το 65% και το 85% του μέγιστου καρδιακού ρυθμού μπορεί να είναι 125 παλμοί ανά λεπτό ( bpm) και 165bpm. Στη συνέχεια, όταν είστε έξω για περπάτημα φορώντας τον μετρητή του καρδιακού ρυθμού σας, θα ξέρετε ότι θα.

Χρησιμοποιώντας Clenbuterol από στόματος για απώλεια βάρους. Τι είναι η κλενβουτερόλη.

Clenbuterol είναι μια χημική ένωση τύπου στεροειδών, η οποία αρχικά αναπτύχθηκε για τη θεραπεία του άσθματος σε άλογα.

Απώλεια Βάρους

Στην από του. - 5 λεπτά προθέρμανσης - 30’ ’ γρήγορος ρυθμός στο διάδρομο στο 75% του μέγιστου καρδιακού ρυθμού - 60’ ’ ήπιο τρέξιμο στο 50% του μέγιστου καρδιακού ρυθμού - Συνεχίζεις τις εναλλαγές ρυθμού επί 8 φορές.
Ο Ιδανικός Καρδιακός Ρυθμός για τις καρδιαγγειακές ασκήσεις είναι 70% - 85% του μέγιστου καρδιακού ρυθμού. Εισάγετε την ηλικία σας και το αντίστοιχο ποσοστό ανάλογα με τον στόχο της κάθε άσκησης.

Αλλά ας επιστρέψουμε ξανά στην hiit: Συχνά λέγεται ότι είναι εξαιρετική άσκηση για την απώλεια βάρους.

Καλύτερες μακροεντολές για απώλεια σωματικού λίπους