Διεγείρει την κατανομή των λιπών στον λιπώδη ιστό - Συντελεστής απώλειας λίπους 2013

Γονίδιο « CGI- 58" που συνδέονται με την σπάνια νόσο ενεργοποιεί κατανομή λίπους. Ξέρετε πως μοιάζει η κυτταρίτιδα, αλλά ίσως να μην ξέρετε τι είναι ακριβώς. Διεγείρει την κατανομή των λιπών στον λιπώδη ιστό.

Ενεργοποιεί τις λιποπρωτεϊνικές λιπάσες που βρίσκονται στον λιπώδη ιστό και απενεργοποιεί αυτές που βρίσκονται στον μυικό ιστό. Αυτό έχει ως συνέπεια να αποθηκεύεται το λίπος αντί να καίγεται υπό την παρουσία της. Η ινσουλίνη προάγει την πρωτεϊνοσύνθεση και την παραγωγή λιπαρών οξέων ενώ αναστέλλει τη γλυκονεογένεση τη γλυκογονόλυση ( διάσπαση του γλυκογόνου) τη λιπόλυση και την αποικοδόμηση των πρωτεϊνών. Καθώς τα λιπώδη κύτταρα συσσωρεύονται και διαστέλλονται κάτω από το δέρμα, ωθούνται ενάντια στον ιστό.
Η λεπτίνη από το λιπώδη ιστό εισέρχεται στην κυκλοφορία όπου συνδέεται με πρωτεΐνες συνδέεται με τον υποδοχέα της και δρα σ’ αυτό το κύκλωμα νευρώνων, περνά τον αιματο- εγκεφαλικό φραγμό διεγείροντας την pomc και.

Προσευχές για θλίψη και απώλεια
Νέα τεχνολογία για την απώλεια βάρους
Λίπος καίει γρήγορο φαγητό

Διεγείρει λιπώδη Παρενέργειες


Σημαντικά σημεία Ο ανθρώπινος οργανισμός αποθηκεύει μεγάλα ποσά λίπους με τη μορφή. Σε αυτή τη μελέτη η οποία δημοσιεύτηκε στο Cell Metabolism οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι απέδειξαν « για πρώτη φορά» ότι η παραγωγή θερμότητας στον καφέ λιπώδη ιστό θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί από ένα ελεγχόμενο.

Λιπών Βάρους απώλεια


Η ινσουλίνη στο λιπώδη ιστό επιτρέπει την είσοδο της γλυκόζης στο εσωτερικό του λιποκυττάρου προωθώντας με το τρόπο αυτό τη λιπογέννεση, είτε αναστέλλοντας τη λιπόλυση των αποθηκευμένων. Μέχρι τώρα, ως ενήλικας, ο μόνος σίγουρος τρόπος για να αυξήσετε τον αριθμό των καφέ κυττάρων ήταν να εκτίθεστε τακτικά σε κρύο περιβάλλον για πολλές ώρες.


Η πέψη των λιπών συντελείται κυρί - ως στο λεπτό έντερο με την επίδραση της παγκρεατικής λιπάσης, αφού έχει.
Ασφαλή χάπια διατροφής