45 λεπτά σωματικού βάρους θερμίδες προπόνηση - Την απώλεια βάρους και τις διογκωμένες αρθρώσεις


Προτείνουμε να ξεκινήσεις με 36 θερμίδες ανά κιλό ( που σημαίνει λίγο περισσότερο απο 3200. Για παράδειγμα, η προπόνηση hiit με τη χρήση μόνο του σωματικού σας βάρους μπορεί να γίνει 3- 5 ημέρες την εβδομάδα για 20- 30 λεπτά ανά φορά.
45 λεπτά σωματικού βάρους θερμίδες προπόνηση. Αυτό μεταφράζεται σε μείον 3. Ξοδεύεις κάθε εβδομάδα αρκετές ώρες στην προπόνηση και δεν βλέπεις τα επιθυμητά αποτελέσματα; Οι πιθανότητες να έχεις μία ή δύο κακές συνήθειες κατά τη διάρκεια της προπόνησης είναι πολλές.


Την προηγουμένη του αγώνα συνδυάστε την αποχή από την προπόνηση με μία διατροφή πολύ πλούσια σε υδατάνθρακες ( 10 γραμμάρια ανά κιλό σωματικού βάρους). Ωστόσο για τους περισσότερους η κατανάλωση περίπου 32- 40 θερμίδων ανά κιλό σωματικού βάρους μπορεί να πετύχει το στόχο σου.

Βέβαια ο κανόνας αυτός δεν λαμβάνει υπόψη του την αντίδραση του. 500 θερμίδες ανά εβδομάδα, που είναι το ισοδύναμο της απώλειας μισού κιλού λίπους και σωματικού βάρους την εβδομάδα. Αν η προπόνηση είναι χαμηλότερης έντασης και με συχνότερα διαλείμματα, μπορούμε να κάψουμε έως και 450 θερμίδες την ίδια ώρα. Καθώς μεγαλώνετε, μπορεί να παρατηρήσετε ότι η διατήρηση του συνηθισμένου σας σωματικού βάρους γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη υπόθεση. Θεωρώντας ότι κάνετε διαλειμματική προπόνηση εκτελείτε βασικά μόνο 5 λεπτά άσκησης η οποία δεν είναι πολλή σε σχέση με τα τεράστια οφέλη που θα σας παρέχει.
Μπορεί να παρακάμψει το σχοινί βοήθεια u χάσουν βάρος
Μπορεί να με περάσει με βοηθήσει να χάσουν βάρος γρήγορα
Λίστα των τροφίμων για να φάει ενώ προσπαθεί να χάσει το λίπος της κοιλιάς

Προπόνηση Λιπαρό

Καλώς ήρθατε στο νέο ιατρικό site Λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχώς αυξανόμενη χρήση του διαδικτύου στην εποχή μας & την ανάγκη που δημιουργεί για άμεση & αξιόπιστη πληροφόρηση, σχεδιάσαμε την ιστοσελίδα μας. Προπόνηση Σωματικού Βάρους FULL BODY Φεβρουάριος Tasos Zagos.

Unsubscribe from Tasos Zagos?

Λεπτά Βάρους

Cancel Unsubscribe. Subscribe Subscribed. Και ο περίγυρος δεν μπορεί να το καταλάβει: πως γίνεται ένας αθλητής που καίει χιλιάδες θερμίδες την εβδομάδα να δυσκολεύεται να ρυθμίσει το σωματικό του βάρος?

3 λεπτά καύση λίπους