Μπορείτε να χάσετε το σωματικό λίπος αλλά να παραμείνετε το ίδιο βάρος - Νέα ζυγίζει την απώλεια βάρους


« Το ιδανικό σου βάρος εξαρτάται από το ποσοστό λίπους σου και άρα είναι δύσκολο να στο καθορίσω έτσι απλά» εξηγεί η Αιμιλία Βασιλοπούλου, κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος. Μάθετε σε αυτό το βίντεο! Το γυναικείο στήθος περιέχει σε μεγάλο ποσοστό λίπος απαραίτητο για να προστατεύονται οι αδένες και οι αγωγοί που παράγουν το γάλα. Μπορείτε να χάσετε το σωματικό λίπος αλλά να παραμείνετε το ίδιο βάρος.
Αλλά γιατί γίνεται αυτό και τι μπορεί να κάνει για να το διορθώσει! Πιο κάτω είναι 5 εύκολες τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος, μειώνοντας το σωματικό λίπος αλλά και κρατώντας το μακριά. Το επιπλέον βάρος που φέρουν μερικοί άνθρωποι γύρω από τη μέση, τα χέρια ή τις λεγόμενες « λαβές της αγάπης.

Μάθετε σε αυτό.

Απώλεια βάρους με μυϊκό γάλα
Μπορεί u να χάσουν βάρος σε 12 ημέρες
Το καλύτερο κούνημα πρωτεϊνών για να χάσετε βάρος

Λίπος ίδιο Βάρους

Αν και φαίνεται λογικό το κοιλιακό λίπος να μειώνεται καθώς χάνουμε βάρος, στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να πούμε στο σώμα μας από πού θα φύγει το λίπος. Ως εκ τούτου, αυτό το ρόφημα θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε την παχυσαρκία, να μειώσετε γενικά το βάρος σας, αλλά κυρίως να ρίξετε το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς.

Αλλά παραμείνετε Λίπους


Αυτό το άρθρο εξηγεί πως μπορεί το λάδι καρύδας να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και κοιλιακό λίπος. Το λάδι καρύδας είναι πλούσιο σε τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας, λιπαρά οξέα που δίνουν ώθηση στον μεταβολισμό.

Το βάρος σας μπορεί να παραμείνει το ίδιο, αλλά χάνετε εκατοστά από τις επιμέρους περιφέρειες, ένα σημάδι ότι κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αυτό το παράξενο φρούτα καίει το λίπος του στομάχου γρήγορα οι γιατροί είναι σοκαρισμένοι